A szenvedélyünk a munkánk

A színfalak mögött dologozó munkatársak nagy odafigyeléssel igyekeznek az Akademiába betérő vendégek kívánságainak eleget tenni. Legyen szó az alapanyagok kiválasztásáról, az ételek összeállításáról, a sütemények elkészítéséről, a kiszolgálásról és a főzőiskoláról, minket a gondosság és a vendégszeretet vezérel.

Marco

Tulajdonos
Marco több, mint 20 éve él Magyarországon és nagyon szereti Budapestet. Életfilozófiája az értékteremtés, éppen ezért azok a pillanatok számára a legszebbek, amikor látja megvalósulni az elképzeléseit. Az Akademia Italia-val az olasz gasztronómiát, hagyományokat és kultúrát hozta el Budapestre és osztotta meg mindenkivel.

Mihály

Food and Beverage Manager
Mihály az elmúlt 20 évben sok színvonalas étteremben és szállodában dolgozott a világ minden táján. Olaszország azonban mindig is központi szerepet töltött be az életében. Az Akademia Italia filoziája tökéletesen egybevág az ő vendéglátással alkotott elképzelésével is: autentikus minőségi élményt nyújtani látszólag könnyedén, ami mögött persze rengeteg munka van.

Alessandro

Főszakács
Alessandro, aki Bologna-ban született már gyerekként is imádott főzni, ezért magától érthetődő volt, hogy szakács lesz. Közel 25 éve dolgozik ebben a szakmában és imádja, akárcsak a 3 éves kislányát, Aurora Jasmint.
Számára az Akademia Italia nem csak a munkája, hanem a célja és a szenvedélye is egyben.

Flóra

Kommunikációs
Flóra számára az Akademia mosolyt, odafigyelést és életszeretet jelent. Ez az optimista és kíváncsi lány imádta a gasztrosorozat forgatásának minden pillanatát, melyben műsorvezetőként vett részt. Itt ismerte meg az Akademia Italia-t és szeretett bele!

Izabella

Recepcióvezető
Izabella számára az Akademia Italia csapata olyan, mint egy család. Ez az előrelátó, céltudatos és optimista lány mindig mosolyogva próbálja az étterem nyüzsgését kézbentartani.

Bandi

Chef helyettes
Bandi szerint az Akademia arra tanít meg, hogy hogyan lehetnek az egyszerű dolgok is szenvedélyesen jók. Ő az az személy, akihez mindenki fordulhat kérdéssel és ő a legjobb tudása szerint próbál segíteni. Mottója, hogy a rossz munkát elvégezni ugyanannyi idő, mint a jót.

Gergő

Chef helyettes
Mindig csak pozitívan. Ez Gergő mottója, aki igyekszik megállni a helyét egyrészt a konyhában, mint szakács-helyettes, másrészt izgalmas új szerepében is, mint Édesapa, hiszen nem olyan régen megszülettek az ikrei. Kulcsszavai a lelkiismeretesség, a precizitás és a hűség.

Rayana

Cukrászmester
Rayana számára az Akademia Italia egy igazi új életet jelentett, hiszen Brazíliából érkezett és hagyott ott mindent ezért a lehetőségért. Sokat dolgozik, mindent belead, de saját bevallása alapján semmiért sem cserélné el ezt az új életet.

Zsolti

Tésztamester
Zsolti nagyon különlegesnek tartja ezt a munkát és a munkahelyet. Szerinte itt más a koncepció és a csapatmunka is, olyan olaszos és fesztelen. Számára az Akademia Italia a minőségi termékeket és a kézzel készült ételeket jelenti. Ő az a személy, aki saját szavaival élve: tésztázik.

Akademia Italia Budapest olasz gasztronómiá
Akademia Italia Budapest olasz gasztronómiá
Akademia Italia Budapest olasz gasztronómiá
Akademia Italia Budapest olasz gasztronómiá

Ha szeretnél velünk dolgozni, töltsd ki az alábbi mezőket:

RészmunkaidőTeljes munkaidőTörött idő