Oldal kiválasztása

Cappellacci con porcini

Cappellacci con porcini

Vargánya gombával töltött Cappellacci tészta

Hozzávalók:
– Cappellacci tészta (tojásos), 300 g
– vargánya gomba, 200 g
– reszelt parmezán sajt, 50 g
– szerecsendió, 1 g
– só, 1 kávéskanálnyi
– extra szűz olivaolaj, 20 g
– fokhagyma, 1 gerezd
– petrezselyem, 20 g
– vaj, 100 g
– zsálya, 10 levél
– parmezán sajt szeletecskék, 100 g
– friss túró, 100 g

Elkészítési mód:
Megpároljuk a gombát együtt a fokhagymával, olivaolajjal, kicsire vágott petrezselyemmel, 10 percig főzzük. Amikor a gomba kihűlt hozzáadjuk a túrót, a reszelt sajtot, a szerecsendiót, a sót. Kinyújtjuk a korábban elkészített tésztát fél cm vastagságúra, majd 5×5 cm-es négyzeteket csinálunk. A közepére rakjuk a tölteléket és összecsukjuk. 5 percig főzzük az így elkészített tésztát forró vízben. Majd felszolgáljuk a zsályával, a felolvasztott vajjal, és a parmezán sajt szeletecskékkel.

AKADEMIA ITALIA 3. rész Vino Friuli Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.