GDPR

Általános Feltételek
A MANGIA E BEVI Kft.:

nem vállalja semmilyen formában a felelősséget a végső felhasználók számítógépének esetleges helytelen működése miatt, amennyiben az ő számítógépükön megjelenő színek nem felelnek meg az eredetieknek;
csak minőségi termékeket forgalmaz;
információkat tesz közzé oldalán keresztül, amellyel szolgáltatást nyújt a végső felhasználók számára és nem vállal semmiféle felelősséget az esetleges technikai pontatlanságokért és/vagy hibákért, és vállalja ezeknek a javítását az írásban történt figyelmeztetés után.
nem vállalja, hogy az összes, a shop.akademiaitalia.hu honlapon feltüntetett információ megfelel más Országok szabályrendszerének.
nem garantálja, hogy a honlapon nincs vírus vagy más lehetséges káros forrás.
az Általános Értékesítési Feltételeknek az eredeti nyelve olasz, és ez került lefordításra magyar nyelven.
A végső felhasználónak tiszteletben kell tartania az Általános Szerződési Feltételekben leírtakat, és vállalja ezeknek az oldalaknak a rendszeres ellenőrzését.

MANGIA E BEVI Kft. felkéri a felhasználókat, hogy ismerkedjenek meg az Általános Értékesítési Feltételekben foglaltakkal, melyek szabályozzák a termékek vásárlását, és a honlapon keresztül intézett rendelések kezelését.
Kérünk, olvasd el figyelmesen ezeket a feltételeket, mielőtt vásárolnál a shop.akademiaitalia.hu honlapon szereplő termékek közül. A shop.akademiaitalia.huholnapon szereplő bármely termék megvásárlásával egyidejűleg automatikusan elfogadod az itt feltüntetett feltételeket is.

Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Értékesítési Feltételek módosítására új szolgáltatások nyújtása, valamint az aktuális törvényekhez és rendeletekhez való alkalmazkodás érdekében, éppen ezért felkérünk ennek az oldalnak a folyamatos ellenőrzésére.
A végső felhasználó a honlapot csakis saját célból használhatja, úgy mint az oldalak közt történő böngészésre, olvasásra és felénk történő információ szolgáltatásra, termékeink megnézésére és összehasonlítására. A shop.akademiaitalia.hu honlap és annak teljes tartalma a MANGIA E BEVI Kft. tulajdonában áll, és nem engedélyezi vagy hatalmaz fel másokat annak lemásolására vagy hamisítására.
A honlapon található anyagok Copyright védettséget élveznek.

Szolgáltatásaink használatának érdekében szükséges, hogy:
A 18. életévet betöltötted
Rendelkezel a szükséges követelményekkel a kötelező érvényű szerződések megkötéséhez.
Rendelkezel egy érvényes e-mail címmel
A felhasználó köteles elfogadni bármiféle fenntartás nélkül ezeket az általános rendelkezéseket. Abban a pillanatban, ahogy a végső felhasználó visszaigazolja megrendelését honlapunkon keresztül, kötelező elfogadnia ezeket a feltételeket.
A felhasználó felelős az általa tett megnyilvánulásokért és tudatában van, hogy bizonyos hamis kijelentések a törvények értelmében büntethetők.

Elállási jog:
Az ügyfél kérheti a rendelés törlését és a befizetett összeg visszautalását, ha e-mailt küld az info@akademiaitalia.hu címre, legalább 72 órával az esemény kezdete előtt.

Részletes információkért, lépj velünk kapcsolatba a következő telefonszámon: +36 1 301 0563 vagy várjuk leveled a info@akademiaitalia.hu e-mail címre.

This site is registered on wpml.org as a development site.