Gombás, rukkolás saláta parmezán sajttal, és balzsamecetes császárszalonnával
Hozzávalók:
– rukkola, 400 g
– csiperkegomba, 500 g
– császárszalonna (vékony szeletekben), 200 g
– balzsamecet, 50 g
– parmezán sajt szeletecskék, 100 g
– extra szűz olivaolaj, 50 g
– só, 1 kávéskanálnyi
Elkészítési mód:
Elkészítési mód:Serpenyőben megpirítjuk a császárszalonnát, majd hozzáadjuk a balzsamecetet és amikor az ecet elgőzölög készen van a szalonna. Elkészítjük salátaként a rukkolát, a vékony szeletekre vágott gombát olajjal és sóval. Tányérra rakjuk a salátát, rá a balzsamecetes császárszalonnát és rászórjuk a sajt szeletecskéket.
AKADEMIA ITALIA 10. rész: Pizza készítése a búzaszemtől a kemencéig