Gombás, rukkolás saláta parmezán sajttal, és balzsamecetes császárszalonnával
Ingredienti:
– rucola, 400 g
– funghi champignon, 500 g
– pancetta in fette sottili, 200 g
– aceto balsamico, 50 g
– fettine di parmigiano, 100 g
– olio extra vergine d’oliva, 50 g
– sale, 1 cucchiaino
Elkészítési mód:
Elkészítési mód:Serpenyőben megpirítjuk a császárszalonnát, majd hozzáadjuk a balzsamecetet és amikor az ecet elgőzölög készen van a szalonna. Elkészítjük salátaként a rukkolát, a vékony szeletekre vágott gombát olajjal és sóval. Tányérra rakjuk a salátát, rá a balzsamecetes császárszalonnát és rászórjuk a sajt szeletecskéket.
AKADEMIA ITALIA 10. puntata: Pizza készítése a búzaszemtől a kemencéig