Seleziona una pagina

Zuppa di asparagi e farro

Zuppa di asparagi e farro

Spárgás-tönkölyös (krém)leves

Ingredienti:
– cipolla, 50 g
– farro, 150 g
– sedano, 50 g
– carotta, 50 g
– olio extra vergine d’oliva, 5 cucchiai
– asparagi, 200 g
– sale, 1 cucchiaino
– pepe, 1 cucchiaino
– brodo vegetale: acqua (3 litri), sedano (50 g), carota (50 g), cipolla (50 g)

Elkészítési mód: Sós vízben 20 percig forrni hagyjuk az árpát. Közben megpároljuk olivaolajban 5 percen keresztül a zellert, a hagymát, és a répát. Hozzáadjuk a kis darabokra vágott spárgát, majd hozzáadjuk a zöldség alaplét. Majd hozzákeverjük a víztől leszűrt árpát, ezek után megsózzuk, megborsozzuk, és 15 percig főzzük.

AKADEMIA ITALIA 3. puntata Vino Friuli Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.