Seleziona una pagina

Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro

Toszkán paradicsomleves

Ingredienti:
– pomodori maturi, 1 kg
– pane non salato della Toscana, 300 g
– basilico, 100 g
– aglio, 50 g
– cipolla, 100 g
– brodo, 2 litri
– sale, 1 cucchiaino
– pepe, 1 cucchiaino
– olio extra vergine d’oliva toscano, 100 g

Elkészítési mód:
Egy lábasba öntjük az olajat, a hagymát, a szétnyomot fokhagymát, és a bazsalikomot. 10 percig kis tűzön pirulni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot. Párolni hagyjuk további 10 percig. Hozzáadjuk a húsalaplevet, a sót és a borsot. Tovább főzzük 10 percig, majd végül hozzáadjuk még a kockákra vágott kenyeret. Tovább főzzük még 10 percig és az étel elkészült.

AKADEMIA ITALIA 6. puntata Toscana Chianti Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.