Oldal kiválasztása

Lingua di manzo al rafano

Lingua di manzo al rafano

Marhanyelv retekkrémmel

Hozzávalók:
– hagyma, 50 g
– fokhagyma, 2 gerezd
– répa, 50 g
– koktélparadicsom, 100 g
– zeller, 50 g
– marhanyelv, 1db
– víz, 10 liter
– só, 1 evőkanálnyi
– extra szűz olivaolaj, 1 evőkanálnyi
– torma, 200 g
– tejszín, 50 g
– borecet, 1 evőkanálnyi
– babér, 5 levél

Elkészítési mód:
Megfőzzük a marhanyelvet 4 órán keresztül, együtt a fokhagymával, zellerrel, répával, hagymával, babérlevéllel, és a sóval. Miután megfőtt a nyelv kihűlni hagyjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Mellé tesszük a tálra a tejszínnel, tormával és borecettel összekevert krémet, és a koktélparadicsomot.

AKADEMIA ITALIA 4. rész Veneto Panettone Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.