Oldal kiválasztása

Ragù di carne Toscano

Ragù di carne Toscano

Ragu di carne Toscano

Hozzávalók:
– toszkán kolbász, 200 g
– csirkemáj, 100 g
– darált marhahús, 400 g
– vörösbor, 5 dl
– zeller, 50 g
– répa, 50 g
– vöröshagyma, 50 g
– paradicsomszósz, 100 g
– extra szűz olivaolaj, 100 g
– só, 1 kávéskanálnyi
– bors, 1 kávéskanálnyi
– víz, 1 liter

Elkészítési mód:
Megpirítjuk olajban a zellert, a répát a hagymát. Hozzáadjuk kolbászt, a csirkemájat, és a marhahúst. Együtt 10 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a vörösbort. 5 perc főzés után hozzáadjuk a paradicsomszószt, a sót, a borsot és az 1 liter vizet. Főzzük kis tűzön 2 órát.

AKADEMIA ITALIA 7. rész Toscana Olivaolaj Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.