Oldal kiválasztása

Tagliata di pesce spada con melanzane, pecorino siciliano al pepe e marmellata di pomodori

Tagliata di pesce spada con melanzane, pecorino siciliano al pepe e marmellata di pomodori

Borsos kardhal szeletek padlizsánnal, szicíliai pecorino sajttal és paradicsomlekvárral

Hozzávalók:
– 2 kg cozze kagyló
– 200 g kenyérmorzsa
– 100 g paradicsomszósz
– 2 gerezd fokhagyma
– 50 g petrezselyem
– 50 g érlelt pecorino sajt
– 100 ml extraszűz olivaolaj
– 1 tojás
– 1 kanál liszt
– Peperoncino, erőspaprika
– Só
– Bors

Elkészítési mód:
Megpirítjuk a hagymát 100 g vajjal. Hozzáadjuk a rizst, 2 percig “üvegesítjük”. Hozzáadjuk a pálinkát, majd elpárologtatjuk azt. Hozzáadunk egy merőkanálnyi alaplét. 12 percig főzzük a rizst kevergetve, folyamatosan adva hozzá a húsleveslét. Miután a rizs megfőtt, hozzáadjuk a lereszelt sajtot, és a vajat.

AKADEMIA ITALIA 12. rész: Olaszország legdélebbi pontján készült bor Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.