Oldal kiválasztása

Tagliolini di San Daniele e crema di latte

Tagliolini di San Daniele e crema di latte

San Daniele-i szeletek tejkrémben

Hozzávalók:
– Tagliolini tészta, 400 g
– San Daniele sonka, 200 g
– extra szűz olivaolaj, 2 evőkanálnyi
– főzőtejszín, 200 g
– só, 1 kávéskanálnyi
– bors, ½ kávéskanálnyi
– kakukkfű, 1 evőkanálnyi
– reszelt parmezán sajt, 150 g

A sonkát vékony szeletekre vágjuk és olajban mepirítjuk. Hozzáadjuk a főzőtejszínt és készre főzzük. Amikor elkészültek, összekeverjük a kifőtt tésztával, a parmezán sajttal, és a kakukkfűvel, hogy az ízek összeérjenek. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.

AKADEMIA ITALIA 1. rész Prosciutto San Daniele Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.