Oldal kiválasztása

Zuppa di asparagi e farro

Zuppa di asparagi e farro

Spárgás-tönkölyös (krém)leves

Hozzávalók:
– hagyma, 50 g
– árpa, 150 g
– zeller, 50 g
– répa, 50 g
– extra szűz olivaolaj, 5 kanálnyi
– spárga, 200 g
– só, 1 kávéskanálnyi
– bors, 1 kávéskanálnyi
– zöldség alaplé: víz (3 liter), zeller (50 g), répa (50 g), hagyma (50 g)

Elkészítési mód: Sós vízben 20 percig forrni hagyjuk az árpát. Közben megpároljuk olivaolajban 5 percen keresztül a zellert, a hagymát, és a répát. Hozzáadjuk a kis darabokra vágott spárgát, majd hozzáadjuk a zöldség alaplét. Majd hozzákeverjük a víztől leszűrt árpát, ezek után megsózzuk, megborsozzuk, és 15 percig főzzük.

AKADEMIA ITALIA 3. rész Vino Friuli Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.