Oldal kiválasztása

Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro

Toszkán paradicsomleves

Hozzávalók:
– érett paradicsomok, 1 kg
– toszkán sótlan kenyér, 300 g
– bazsalikom, 100 g
– fokhagyma, 50 g
– vöröshagyma, 100 g
– húsalaplé, 2 liter
– só, 1 kávéskanálnyi
– bors, 1 kávéskanálnyi
– extra szűz olivaolaj (toszkán), 100 g

Elkészítési mód:
Egy lábasba öntjük az olajat, a hagymát, a szétnyomot fokhagymát, és a bazsalikomot. 10 percig kis tűzön pirulni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot. Párolni hagyjuk további 10 percig. Hozzáadjuk a húsalaplevet, a sót és a borsot. Tovább főzzük 10 percig, majd végül hozzáadjuk még a kockákra vágott kenyeret. Tovább főzzük még 10 percig és az étel elkészült.

AKADEMIA ITALIA 6. rész Toscana Chianti Flora & Alessandro

This site is registered on wpml.org as a development site.